"Σινε-Μαθήματα: Εκπαιδεύοντας θεατές..."

2013-02-01 12:26

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, διαμέσου της Υπεύθυνης των Πολιτιστικών Θεμάτων κ. Ευαγγελίας Κουνέλη, οργανώνει σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων για την υποστήριξη των εκπαιδευτικών που εκπονούν πολιτιστικά προγράμματα σχετικά με την αξιοποίηση του κινηματογράφου στο σχολείο, αλλά και για κάθε άλλον ενδιαφερόμενο εκπαιδευτικό, με τον τίτλο: «Σινε-Μαθήματα».

Το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 17.30, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού. Θα προβληθεί η ταινία The Social Network”, του David Fincher (2010), με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο, που είναι η 5η Φεβρουαρίου.

Την ταινία θα προλογίσει ο Κριτικός Κινηματογράφου, Σκηνοθέτης και Μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου, Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος, ο οποίος θα συντονίσει και τη συζήτηση στο τέλος της προβολής. Στη συζήτηση θα συμμετέχει, ως ειδικός προσκεκλημένος ομιλητής, ο επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Ελληνικού Διαδικτύου Γιώργος Κορμάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από το αρχικό μενού της ιστοσελίδας, επιλογή "Σινε-Μαθήματα"