Πρόσκληση στην 6η (και τελευταία) συνάντηση - προβολή του κύκλου σεμιναρίων "Σινε-Μαθήματα... εκπαιδεύοντας θεατές"

2013-04-19 08:55

 

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, διαμέσου της Υπεύθυνης των Πολιτιστικών Θεμάτων Δρ Ευαγγελίας Κουνέλη, ολοκληρώνοντας τον πρώτο κύκλο σεμιναρίων: «Σινε-Μαθήματα: Εκπαιδεύοντας θεατές…», σας προσκαλεί στην τελευταία συνάντηση (), που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013, ώρα 17.00 – 20.30, στο 1ο & 6ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού  [Περικλέους 53,  Χολαργός,  τηλ. 2106511198].  

Θα  προβληθεί  η ταινία Won't Back Down” (Learning to Fly), του Daniel Barnz (παραγωγή 2012, διάρκεια 120΄) και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Την επιμέλεια και το συντονισμό των σεμιναρίων έχει η Υπεύθυνη των Πολιτιστικών Θεμάτων Δρ Ευαγγελία Κουνέλη σε συνεργασία με τον Αλέξανδρο Ρωμανό Λιζάρδο, Κριτικό Κινηματογράφου, Σκηνοθέτη και Μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου. Στη συζήτηση θα συμμετέχουν, ως προσκεκλημένοι ομιλητές, η Δρ Αφροδίτη Παπαϊωάννου Σπυρούλια,  Επιστημονική Σύμβουλος σε θέματα Ψυχικής Υγείας και ο Σχολικός Σύμβουλος της 17ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π.Ε. Αττικής Δρ Παναγιώτης Γαλάνης.

Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι προαιρετική και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Τα σεμινάρια αυτού του κύκλου είναι ανοικτά και δεν υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων. Ωστόσο, για την καλύτερη προετοιμασία της οργάνωσης, παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το 6ο σεμινάριο να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail της Υπεύθυνης Πολιτιστικών Θεμάτων, κ. Ευαγγελίας Κουνέλη: evakouneli@gmail.com μέχρι τις 22 Απριλίου.

Αναλυτικές πληροφορίες για την σειρά των σεμιναρίων, των προβολών και περιλήψεις των ταινιών θα βρίσκετε κάθε φορά στο Ιστολόγιο των Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας (επιλογή από αριστερό μενού: Σινε-Μαθήματα).