Σεμινάρια Φιλαναγνωσίας - Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου

2012-11-15 19:27

Το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Οργάνωσης Βιβλίων για τη Νεότητα (ΙΒΒΥ) – Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του για την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας, οργανώνει σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων στα γραφεία του στην οδό Μπουμπουλίνας, 28 στην Αθήνα.   

Τα σεμινάρια διεξάγονται απογευματινές ώρες  από τις 3 Δεκεμβρίου 2012 έως και τις 11 Φεβρουαρίου 2013 και απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς, βιβλιοθηκονόμους, φοιτητές και όποιον άλλο ενδιαφέρεται.

Τα Σεμινάρια χωρίζονται σε δυο κύκλους. Στο πρώτο διδάσκουν πανεπιστημιακοί, εκπαιδευτικοί, ερευνητές που έχουν εμπειρία στο σχεδιασμό και την εφαρμογή προγραμμάτων φιλαναγνωσίας. Στο δεύτερο, με γενικό τίτλο «Οι συγγραφείς και εικονογράφοι αποκαλύπτουν» καταξιωμένοι δημιουργοί που είχαν προταθεί πρόσφατα ως Υποψήφιοι του Βραβείου Άντερσεν αποκαλύπτουν τα μυστικά τους και μας βοηθούν να προσεγγίσουμε τη δουλειά τους.

Δείτε το Πρόγραμμα των Σεμιναρίων Σεμινάρια Φιλαναγνωσίας_Πρόγραμμα.doc (51,5 kB) και την Αίτηση συμμετοχής Σεμινάρια Φιλαναγνωσίας_Αίτηση μη μελών.doc (37 kB)

Περισσότερες Πληροφορίες: Μερκούριος Αυτζής –Διευθυντής Σεμιναρίων, Email: merkouriosaytzis@gmail.com

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν και την ιστοσελίδα του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου: www.greekibby.gr.