4η Συνάντηση του κύκλου σεμιναρίων "Σινε-Μαθήματα"

2013-03-27 12:38

Την Δευτέρα 1 Απριλίου 2013, 17.00 – 20.30, στο 3ο & 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού [Καραθεοδωρή & Ουράνη 16, Νέο Ψυχικό (ακριβώς πίσω από το σταθμό Μετρό «Εθνική Άμυνα»), τηλ. 2106710275], στο πλαίσιο του κύκλου επιμορφωτικών σεμιναρίων "Σινε-Μαθήματα", θα προβληθεί η ταινία The Black Ballon” (Το μαύρο μπαλόνι), της Elissa Down (παραγωγή 2008, διάρκεια 97΄) και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η ταινία έχει επιλεγεί με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού (2 Απριλίου).

Το συντονισμό της συζήτησης θα κάνει η Υπεύθυνη των Πολιτιστικών Θεμάτων Δρ Ευαγγελία Κουνέλη σε συνεργασία με τον Αλέξανδρο Ρωμανό Λιζάρδο, Κριτικό Κινηματογράφου, Σκηνοθέτη και Μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου.

Στη συζήτηση θα συμμετέχει ως προσκεκλημένη ομιλήτρια η Δρ Αφροδίτη Παπαϊωάννου Σπυρούλια,  Επιστημονική Σύμβουλος σε θέματα ψυχικής υγείας.

Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι προαιρετική και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Τα σεμινάρια αυτού του κύκλου είναι ανοικτά και δεν υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων. Ωστόσο, για την καλύτερη προετοιμασία της οργάνωσης, παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το 4ο σεμινάριο να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail της Υπεύθυνης Πολιτιστικών Θεμάτων, κ. Ευαγγελίας Κουνέλη: evakouneli@gmail.com μέχρι τις 30 Μαρτίου 2013.

Αναλυτικές πληροφορίες για τις προβολές, καθώς και περιλήψεις και τρέιλερ των ταινιών θα βρίσκετε κάθε φορά στο Ιστολόγιο των Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας: https://politistikathemata.webnode.gr/ (επιλογή από αριστερό μενού: Σινε-Μαθήματα).